Egy himalájai sótégla fal meglétével egyszerre varázsolunk különleges hangulatot a lakásunkba,  és javítjuk a levegő minőségét mely komoly hatással van egészségünkre!

 

Miben segít a sótégla fal otthon?

Mindkét sófal típus sokat segít a légúti megbetegedések, asztma, bronchitis, koncentrációs zavarok, alvászavarok, elektro-szmog, idegesség, allergiás megbetegedések ellen.

Hova érdemes a sótégla falat építeni ?

Otthoni használat esetén a sófalat a lakás azon helységeibe javasolt tenni ahol a legtöbbet tartózkodunk.Nappaliba ha van étkezőbe, illetve ha gyerekek miatt készíttetjük, akkor természetesem a gyerekszobába vagy egy kisebb helységbe, hogy a lehető legnagyobb koncentrációt érjük el.

FIGYELEM! A sótégla fal – ne kerüljön olyan helyiségbe vagy fal mellé, amely vizes vagy nedvesedik! Ugyanis a pára hatására a sórészecskék feloldódnak. A só kikristályosodik vagy cseppfolyós állapotban a sós víz lefolyik a falon. A sótégla falat óvni kell a nedvességtől!

Minél nagyobb felületben található egy sótégla fal a lakásunkban, a szép látvány mellett annál inkább növeli a jótékony hatását is.

Parajdi sórög

Parajdi sórög

Parajdi sórög és sótégla egyvelege, himalájai tégla díszitéssel, led világítással, natúr fa keretben.

Parajdi sótégla

Parajdi sótégla

Préselt parajdi sótéglafal "L" alakban himalájai díszítő elemekkel, led világítással.

Himalájai sótégla fal

Himalájai sótégla fal

Himalájai sótégla fal, fa keretben, meleg-fényű led világítással.

Himalájai sócsempe dekor fal

Himalájai sócsempe dekor fal

Himalájai sócsempés dekor fal, fa betétekkel, led világítással. Választott színre lazúrozva.

A himalájai sótégla fal

Természetes, esztétikus, szilárd és időtálló anyag, mely különleges dizájnelemként akár az otthonod fő ékességévé is válhat. A sófal mögé helyezett led szalagokkal nagyon hangulatos, meghitt környezet alakítható ki irodákban, rendelőkben, intézményekben is. A szállodákban, hotelekben a “Zen” szoba kialakításánál elengedhetetlen egy nyugalmat sugárzó himalájai sótégla fal.

A természetes narancssárga színe mely a benne lévő vastól és mangántól van, pozitív hatású, feltölti az ember energiamezőit, melegít, felvidít, felépít, erősít,növel az immunitást. A depresszióra élénkítő hatású, visszahozza az életkedvet. Elősegíti a koncentrálást.

A himalájai sókristály 84 féle ásványi anyagot tartalmaz, több millió éve keletkezett az őstenger visszahúzódásakor.

Parajdi sórög

A sóterápia másik fontos résztvevője a parajdi sórög. Érdemes vele építkezni és a himalájai sótéglát díszítő elemnek használni ezzel megtörhetjük a szürkeséget és egy kis hangulatot varázsolhatunk a hozzá. Megfelelő választás ha nagy felületet szeretnénk akár több falra is mert az erős fa kalodában biztonságosan elhelyezhető és kiváló terápiás hatással bír.

A parajdi sórög laza szerkezetű, a légmozgás hatására válik ki belőle a só és az egyéb ásványi anyag. Összesen 84-féle nyomelemet és ásványi anyagot tartalmaz. Az őstengeri iszaptartalma következtében szürkés színűvé vált.

A parajdi sónak körülbelül 97%-a nátrium-klorid, a lényeg azonban a maradék 3%-ban van: az élethez nélkülözhetetlen ásványi anyagok és nyomelemek teszik ki, amelyek számos pozitív hatással bírnak. A parajdi étkezési sónak körülbelül 1,2%-a vízben oldhatatlan iszap, amely a több tízmillió éve kiszáradt ősóceánból származik.

A parajdi sórög a bányászat során különböző méretekben kerül a kocsikba, de lehetőség van kérni kisebb vagy nagyobb méretűeket is.

A parajdi a világ egyik legegészségesebb és legjobb minőségű sója!

A kivitelezés

A sótégla fal felméréséhez és a részletek egyeztetéséhez egyszeri találkozó szükséges.

Budapesten és vonzáskörzetében a felmérés INGYENES!

A sótégla mérete: méretre vágva 20 x 10 x 5 cm

Keret: Általánosságban natúr vagy egyedileg meghatározozott színben lazúrozott fenyőfa keretet kap a fal

A led világítás: SMD Extra fényerejű meleg fehér led szalag / 100 W – méter / Élettartam: 40.000 óra

Led alu profilra szerelve, víztiszta fedővel, végzárókkal, forrasztva, zsugorozva, RF wireless távirányítós fényerőszabályzóval, a szükséges fém házas tápegységgel, 2 év garanciával.

A világítás kérhető RGB led szalaggal is, amivel többféle színben is pompázhat a sófalunk de elsősorban a víztiszta meleg fehér színt ajánljuk, mert az megbízhatóbb és üzembiztosabb kivitel és mindemellett ez adja a legszebb, legtermészetesebb színét a sófalnak…

Meghatározott méretig, elhúzható – mobil sótégla fal is készíthető. 

Amennyiben kérdése van vagy árajánlatot szeretne kérni, érdeklődjön a sóbarlang bármely elérhetőségén.

 Kérdés esetén hívja a +36 70 578-52-78-as számot. A hívásért kattintson ide:   TELEFONSZÁM HÍVÁSA

 Írjon nekünk az info@kalaszisobarlang.hu címre.

Üdvözlettel,

Somos Balázs

*Az oldalon látható képek saját referenciák

Sótégla fal