Egy himalájai sótégla fal meglétével egyszerre varázsolunk különleges hangulatot a lakásunkba, és javítjuk a levegő minőségét, ezáltal egészségesebbek leszünk!

 

Miben segít a sótégla fal?

Alapvetően kétféle sóból készíthetünk falat, Parajdi sórögből és Himalájai sótéglából. A himalájai sócsempe nem alkalmas összefüggő fal építéséhez. Mindkét sófal típus sokat segít a légúti megbetegedések, asztma, bronchitis, koncentrációs zavarok, alvászavarok, elektro-szmog, idegesség, allergiás megbetegedések ellen.

Hova érdemes a sótégla falat építeni ?

Otthoni használat esetén a sófalat a lakás azon helységeibe javasolt tenni ahol a legtöbbet tartózkodunk.Nappaliba ha van étkezőbe, illetve ha gyerekek miatt készíttetjük, akkor természetesem a gyerekszobába vagy egy kisebb helységbe, hogy a lehető legnagyobb koncentrációt érjük el.

FIGYELEM! A sótégla fal – ne kerüljön olyan helyiségbe vagy fal mellé, amely vizes vagy nedvesedik! Ugyanis a magas páratartalom hatására a sórészecskék feloldódnak. A só kikristályosodik vagy cseppfolyós állapotban a sós víz lefolyik a falon. A sótégla falat óvni kell a nagy nedvességtől!

Minél nagyobb felületben található egy sótégla fal a lakásunkban, a szép látvány mellett annál inkább növeli a jótékony hatását is.

Himalájai sótégla fal

Himalájai sótégla fal

Himalájai sótégla fal, fa keretben, meleg-fényű led világítással.

Parajdi sórög

Parajdi sórög

Parajdi sórög és sótégla egyvelege, himalájai tégla díszitéssel, led világítással, natúr fa keretben.

Parajdi sótégla

Parajdi sótégla

Préselt parajdi sótéglafal "L" alakban himalájai díszítő elemekkel, led világítással.

Himalájai sócsempe dekor fal

Himalájai sócsempe dekor fal

Himalájai sócsempés dekor fal, fa betétekkel, led világítással. Választott színre lazúrozva.

A himalájai sótégla fal

Természetes, esztétikus, szilárd és időtálló anyag, mely különleges dizájnelemként akár az otthonod fő ékességévé is válhat. A sófal mögé helyezett led szalagokkal nagyon hangulatos, meghitt környezet alakítható ki irodákban, rendelőkben, intézményekben is. A szállodákban, hotelekben a “Zen” szoba kialakításánál elengedhetetlen egy nyugalmat sugárzó himalájai sótégla fal.

A természetes narancssárga színe mely a benne lévő vastól és mangántól van, pozitív hatású, feltölti az ember energiamezőit, melegít, felvidít és növeli az immunitást. A depresszióra élénkítő hatású, visszahozza az életkedvet és elősegíti a koncentrálást.

A himalájai sókristály 84 féle ásványi anyagot tartalmaz, több millió éve keletkezett az őstenger visszahúzódásakor.

Parajdi sórög

A sóterápia másik fontos résztvevője a parajdi sórög. Érdemes vele építkezni és a himalájai sótéglát díszítő elemnek használni ezzel megtörhetjük a szürkeséget és egy kis hangulatot varázsolhatunk a hozzá. Megfelelő választás ha nagy felületet szeretnénk akár több falra is mert az erős fa kalodában biztonságosan elhelyezhető és kiváló terápiás hatással bír.

A parajdi sórög laza szerkezetű, a légmozgás hatására válik ki belőle a só és az egyéb ásványi anyag. Összesen 84-féle nyomelemet és ásványi anyagot tartalmaz. Az őstengeri iszaptartalma következtében szürkés színűvé vált.

A parajdi sónak körülbelül 97%-a nátrium-klorid, a lényeg azonban a maradék 3%-ban van: az élethez nélkülözhetetlen ásványi anyagok és nyomelemek teszik ki, amelyek számos pozitív hatással bírnak. A parajdi étkezési sónak körülbelül 1,2%-a vízben oldhatatlan iszap, amely a több tízmillió éve kiszáradt ősóceánból származik.

A parajdi sórög a bányászat során különböző méretekben kerül a kocsikba, de lehetőség van kérni kisebb vagy nagyobb méretűeket is.

A parajdi a világ egyik legegészségesebb és legjobb minőségű sója!

A kivitelezés

A sótégla mérete: 20 x 10 x 5 cm (nem méret pontos) 1 m2: 50db

Keret: általánosságban natúr vagy egyedileg meghatározozott színben lazúrozott fenyőfa

A led világítás: Extra fényerejű meleg fehér led szalag / Élettartam: 40.000 óra

Led alu profilra szerelve, víztiszta fedővel. Igény szerint rádió frekvenciás wireless távirányítós fényerőszabályzóval vagy hagyományos kapcsolóval és a led hosszúságnak megfelelő fém házas tápegységgel. 2 év garanciával.

A himalájai sótáglákat rendesen össze kell ragasztani, ezáltal nem igazán mobilizálhatóak. Nehéz, nagy súlyú a fal emiatt fontos a stabilitás. 1 m2-ig mobilváltozat, fal elé épített vagy ha előre kialakítják beépített sótégla fal is készíthető. Paraván jelleggel ha megfelelő kitámasztást kap pl. egy bútor van mögötte szintén megoldható.

Az árajánlathoz szükséges adatok:

  • a fal mérete
  • világítás színe, kapcsolási módja
  • helyszín ( város, kerület) – (emelet, tetőtér, földszint)
  • fénykép vagy rajz arról ,hogy hova szeretné.

Budapesten és vonzáskörzetében a felmérés INGYENES!

Bármilyen kérdés vagy árajánlattal kapcsolatban kérem keressen az alábbi elérhetőségek egyikén.

 +36 70 / 578-52-78

A szám hívásáért kattintson ide: TELEFONSZÁM HÍVÁSA

 info@kalaszisobarlang.hu

Üdvözlettel,

Somos Balázs

*Az oldalon látható képek saját referenciák

Sótégla fal