A Hawaii ősi gyógyító szent masszázs, melyet templomokban, a Kahunák (gyógyítók) végeztek, jelentős változásokat hozhat az életedbe. – Lomi-Lomi Hawaii Masszázs –

A Hawaii mitológia szerint, mindaz, amit átélünk, elraktározódik testünkben. A sejtekben megőrzött rossz élmények, blokkok betegséghez vezethetnek, ha nem nyúlunk hozzájuk szeretettel. A gyógyulás Hawaiin azt jelenti: visszatérni a bizalom és a szeretet állapotába, és felszabadítani a  megrekedt életenergiát, hogy újra áramolhasson. Ennek leghatásosabb módja a Lomi Lomi.

A Hawaiik úgy vélik, minden új életszakasz megkezdése előtt a Kahunákhoz kell fordulniuk, kik lehetővé teszik a régi minták korlátozásainak feloldását, hitrendszerek átírását, sejtszintű blokkok oldását.

 

A testi és lelki megtisztulás, eggyé válás után, új hittel lépnek megújuló életükbe. A terápia által lehetőség nyílik a génjeinkben elraktározódott, előző inkarnációink során szerzett tudások, képességek előhívására. Segít visszatalálni a magasabb szintű Énünkhöz, az Isteni szeretethez.  A masszázs megnyitja az energia csatornákat, kiengedi a toxinokat, enyhíti a sok  feszültséget, fájdalmat a fizikai testben, nyugtatja az elmét . A hawaii imának, amely a  kezelés megkezdése előtt hangzik el, fontos szerepe van.

Eltávolítja a negatív szellemi energiákat ami vélhetően befolyásolja a testi egészséget, a kezelés végén pedig egy záró áldás hangzik el.

A lomi – lomi egy holisztikus, energetizáló és mélyen pihentető masszázs. Lehetőséget nyújt mindazoknak, akik szeretnének meghívni több intimitást, érintést, gyógyulást az életükbe, megtapasztalni a feltétel nélküli szeretet magasabb minőségét.

Mint minden terápia, a Lomi Lomi Nui is kúraként a leghatásosabb, de már az első alkalom megtapasztalása csodákra képes. A tapasztalat azt bizonyítja, hogy aki egyszer kipróbálja, az élete részévé válik. Mindannyiunknak szüksége van a Feltétel nélküli Szeretetet, Elfogadást, Intimitást megtapasztalnia az élete során, amit a Lomi Lomi Nui nyújt.

A kezelés  egész testet érintő, olajos masszázs, mely masszázs ágyon történik.

Ez egy csodálatos, meghitt ajándék szeretteidnek, magatoknak.

A Lomi Lomi Nui masszázs időtartalma és ára:  90-120 perc – 21 000 Ft

Időpont foglalás: +36 70 624 5975

Szeretettel várlak!

Magyari Anita