A keleti világban már ősidők óta használják a hangokat és a zenét az ember gyógyítására, hiszen jól tudják, hogy minden hang egy bizonyos rezgésen jön létre és a rezgések hatnak az anyagi világra is – jelentősen befolyásolják az ember tudatát, érzéseit és a fizikai testét is. Hangtál terápia –

A hang és rezgésterápia alkalmazása segít visszaállítani a harmóniát, a rendet és az egyensúlyt az emberi szervezetben, azáltal, hogy egyszerre hat a tudatra, az érzésekre és a fizikai testre is.
A pozitív változás csak mindhárom szint egyidejű „kezelésével” lehetséges.
Megelőzésre is kitűnő, hiszen a legáltalánosabb első hatás éppen a nyugalom, a béke magától értetődő érzése, amit megtapasztal, aki kipróbálja.
Később pedig érezhetővé válik a testi tünetek enyhülése, az izom és idegi feszültség csökkenése, lelki szinten egyre kiegyensúlyozottabbá válik az ember. Rendszeresen, terápia szerűen alkalmazva önmagában is megállja a helyét, de kiegészíthető bármilyen egyéb egészségjavító eljárást, hiszen támogatja és erősíti annak hatásait.
Számtalan megközelítéssel lehet élni a hangok és rezgések működési mechanizmusáról, hatásairól, azonban a valódi benyomást csak a gyakorlatban tapasztalás által szerezhetünk róla.
A hangtálak közvetítésével, illetve azok hangrezgései által történik. A szervezetben keletkezett energiablokkok elzáródást hoznak létre, de a rezgések szabad utat engednek az energia áramlásának. A hanghullámok egészen a sejtekig hatolva „átmasszírozzák” az egész testet. A megszólaltatott tál az emberben felgyülemlett és besűrűsödött alulrezonált energiákat (csakra központokat) feloldja, majd gyógyító rezonanciával tölti fel.
Ha a test blokkmentes, akkor a hangrezgések könnyedén áthaladnak és kilépnek a lábujjaknál és a hajszál végeinél.
A rezgéseket a páciens azonnal érzékeli, a folyamatos hang- és rezgésáramlás hatására kellemesen ellazul.
Ezen eszközök megfelelő használatával nem csak a fül számára hallható zene, dallam és ritmus vált ki kellemes érzéseket, hanem jelentős módon hatnak az ember egészségi állapotára is. Az emberi test 60-70% víz és folyadék, amely kitűnően vezeti a rezgéseket – mindenféle rezgést, ami a mindennapok során ér bennünket.
Egy terápia során akár 8-10 hangtálat is használunk. Ez közel 80 hanghullámot tud produkálni, mivel a tálak különböző méretűek és
falvastagságúak.
A hangterápia hatásai:

Hangtál terápia

– Stressz okozta feszült állapotok oldódása
– Légzés javulása, elmélyülése
– Immunrendszer felerősödése, öngyógyító folyamatok beindulása
– Energiablokkok oldódása
– Nyak, váll, hát, deréktáji izomfájdalmak enyhülése, megszűnése
– Fejfájás, alvászavarok esetén
– Emésztési szabályozás, alhasi görcsök oldódása
– Keringési zavar, magas vérnyomás jelentkezésekor
– Tanulási nehézség, koncentráció, motiváció javulása
– Viselkedés harmonizálása (hiperaktivitás, indulatok kezelése,
folyamatos megfelelési vágy, zárkózottság, stb.)
– Mentális és fizikai kimerültség (pl. hajszolt munkatempó, gyesen lévő
kismamák, stb.)
– Munkahelyi stressz tüneteinek enyhítésére kiváló (konfliktuskezelés
javítása, feszített munkatempó, motiváció elősegítése, stb.)
A kezelés után bő folyadékbevitel javasolt.

A hangtál terápia időtartalma és ára:  45 perc – 8000 Ft

Időpont foglalás: +36 70 624 5975

Szeretettel várlak,

Magyari Anita