Viszonylag korán, 16 éves koromban ismerkedtem meg a jógával, azóta a mindennapi életem része. Mentálisan megnyugtat, fizikailag határokat feszegetett nálam. Abban az időben a csoportos órán elsajátított ászanákat a gimnáziumi osztálytársaim között népszerűsítettem nagy sikerrel.

Már akkor elhatároztam, hogy később oktatóként szeretnék a jógával komolyabban foglalkozni. Ezért 2012-ben döntöttem úgy, hogy meglévő tudásomat a Bhaktivedanta Főiskola jógamester szakán mélyítem el.

Ezután a Sarasvati Alapítvány jóga oktatóközpontban szereztem oklevelet Tradicionális hatha jóga oktatóként. Azóta is folyamatosan képzem magam, 2017-ben Kismama-, és baba-mama oktatóként (Sarasvati Alapítvány), 2018 nyarán pedig Gerincjóga oktatóként (Mandala Jógaiskolák) végeztem.

Tudásomat Kinesiology tape ragasztási technikák elsajátításával egészítettem ki.hatha jóga

Óráimon a hatha jóga irányzatát képviselem és szeretném a gyakorlóimat segíteni a fejlődésükben. Valamint biztosítani számukra a pihentető testi, lelki relaxációt. Igyekszem változatosan felépíteni az óráimat, mindenki számára élvezhetővé tenni, mindig picit feszegetve a fizikai test és az elme korlátait.

Emiatt kezdő és haladó gyakorlók is megtalálhatják helyüket a jóga óráimon. Tudásomat folyamatosan fejlesztem napi saját gyakorlással, valamint különböző jóga irányzatok óráinak látogatásával és képzésekkel is.

Várok Mindenkit sok szeretettel az óráimon!

Tótok-Molnár Hajnalka

„A jóga egy lámpás, amely, ha meggyújtjuk, többé nem halványul el. Minél jobban gyakorolsz, annál fényesebb a lángja.”
B.K.S. Iyengar

Képzéseim:

  • Hatha jóga
  • Kismama jóga
  • Baba-mama jóga
  • Gerinc jóga
  • Kinesiology tape

Tótok-Molnár Hajnalka Okleveles jóga oktató