MIÉRT FONTOS A MASSZÁZS TÉLEN?

Eljött az év ezen szakasza is, a sivár, szürke, zord téli idő.

Ez a klíma nemcsak a hangulatunkat, de a bőrünket is próbára teszi. Ilyenkor ugyanis a levegő alacsonyabb páratartalma a szél és a csípős hűvös szél olyannyira megviseli bőrünket, hogy a normális folyton megújuló tulajdonsága lelassul, ezáltal gyakori lesz a bőrszárazság és a viszketés.

Ugyanakkor a komor sötétség hatására jó kedélyünk is megfakul, elszáll. Sajnos nem ritka, hogy ebben az évszakban többször érezhetjük magunkat túlzottan lehangoltnak. Ilyenkor fontos fokozottabb figyelmet fordítani magunkra, hogy felül tudjunk kerekedni a tél negatív tulajdonságain.

Erre kiváló megoldás egy masszázs, mely nemcsak észrevétlenül kényezteti bőrödet a számos bőrregeneráló és bőrápoló vivőanyag segítségével, de nyugtató, frissítő és nem utolsó sorban stresszoldó hatású is, hogy könnyebben fel tudd venni a harcot a sivár téli időjárás ellen.masszázs télen

Nem elfelejtendő az a tény sem, hogy ez az időszak nagyobb teret ad a feszültségnek és idegeskedésnek, hiszen közeleg az ünnepekre való készülődés, ami nem kis stressz von maga után a mi rohanó világunkban. Így a tárgyi meglepetések mellett, egy jó masszázs télen több mint ajándék. Törődés, figyelmesség.

Többek között ezért is érdemes kipróbálni a nyugtató, izomgörcsöket oldó, és frissítő masszázsunkat, hogy örömtelibb és nyugodtabb legyen az ünnep. Választhatsz BIO aromaterápiás olajaink közül is mely tovább fokozza a masszázs jótékony hatását.

Nálam relaxáló, frissítő svéd-masszázzsal, aromamasszázzsal kényeztetheted magad, konkrét fájdalom esetén gyógy-masszázst is kérhetsz. Ha szükségét érzed az anticellulit masszázst is kipróbálhatod, mellyel eltüntetheted a narancsbőrödet, a melegebb időszakra.

Érdemes már most elkezdeni, hogy nyárra látványos eredményt érj el!

Várlak szeretettel a Kalászi Sóbarlangban, ahol nemcsak egy frissítő masszázs vár rád,  Prémium Relax csomagunkat választva, egy fantasztikus masszázs után a sóbarlangban lazíthatsz és élvezheted a sós levegő jótékony hatásait.

Abenschein Dóra gyógy- és sport masszőz

Elérhetőségem:  20/ 550-4785