CERAGEM GERINCMASSZÁZS : ELÉG A FÁJDALOMBÓL!

Nincs a Földön olyan ember, aki élete során legalább egyszer ne élte volna át azt, hogy milyen egy hát- vagy derékfájás. A sok stressztől és a mozgáshiánytól ez az állapot állandósulhat, de szerencsére van egy szerkezet, ami a jade köves gerincmasszázs és az infravörös fény kombinációjával gyógyíthat meg minket.

 

Néha értetlenül állunk saját testünk jelzései előtt. Van, hogy megfájdul a derekunk, máskor alig tudunk rendesen járni, de olyan is megesik, hogy egyszerűen „csak fáj az élet”, mert sok minden nyomja a vállunkat.

Gyakran komoly betegségekre gyanakszunk, amikor ilyen tüneteket tapasztalunk magunkon, pedig az esetek jelentős részében sokkal inkább arról van szó, hogy a stressz és a mozgásszegény életmód miatt kényszeres testtartást veszünk fel és emiatt izmaink és ízületeink mozgása jelentősen beszűkül.

De hol fáj tulajdonképpen?

Nos, erre szokták azt mondani, hogy igazán jó kérdés. Ha zsibbad a kezünk, általában szívrohamra gondol az ember, főleg, ha a bal karja érintett. Ha a fejünk fáj, a frontokra fogjuk, vagy épp a legrosszabbtól, agydaganattól félünk. Ha pedig a derekunk vagy épp a csípőnk kínoz minket és nehezíti mozgásunkat, általában betegségre, vagy a korosodásra tippelünk.

Pedig mindhárom fájdalmat okozhatja az is, hogy a gerincet körülvevő, a vállövi vagy épp a tarkótáji izmok folyamatosan megfeszülnek. A Ceragem Gerincmasszázs épp ezeket az izmokat lazítja ki és tereli a gerincoszlopot, a csigolyákat és az ízületeket a helyükre.

Egy ágy, ami gyógyít

Akinek fáj a háta vagy a dereka, annak a fekvés szinte megváltás, hiszen ilyenkor megnyugszanak kissé a feszült izmok. Van azonban egy ágy, amelyen nemcsak feküdni lehet, de a pihenés közben alaposan át is masszírozza izmainkat.

Ez a dél-koreai tudósok által kialakított Ceragem V3 masszázságy, mely fel-le gördülő jáde féldrágaköveivel erőteljesen és hatékonyan gyúrja át a feszes, gerinc közeli tartóizmokat. A hátizmok masszírozása mellett a speciális masszázságy infravörös fénnyel is kezeli a testet, ami segít a gyulladások gyógyításában, az izomgörcsök feloldásában, és a vérkeringés fokozásában.

Ceragem gerincmasszázs

Először kicsit furcsa lehet

Nem ritka jelenség, hogy az első-második kezelés után a panaszok felerősödnek, némi rosszullét, szédülés, fejfájás jelentkezik. Ez – bár kissé ijesztő lehet – teljesen természetes reakciója a testnek, hiszen a Ceragem Gerincmasszázs – hasonlóan a többi masszázsfajtához – olyan blokkokat szabadít fel a hátmasszázs során, amelyek miatt elégtelenné válhatott a nyirok- és vérkeringés és a méreganyagok elszállítása is az izmokból.

Mikor keringés helyreáll, elkezdi eltávolítani a lerakódott salakanyagokat. Ez nagyon enyhe mérgezéses tüneteket okoz, hiszen ekkor kezd megszabadulni a szervezet a számára káros dolgoktól. Amint ezek kiürülnek, a kellemetlen tünetek is elmúlnak, de megfelelő mennyiségű folyadék elfogyasztásával addig is fokozatosan enyhülnek.

Ceragem gerincmasszázs – Hatékony válasz a fájdalomra!